Visi šitą receptą puikiai žino: ištepi lavašą kokiu nors lydytu sūreliu, arba varškės kremu, dėlioji plonai pjaustytą sūdytą arba rūkytą lašišą, apšlakstom citrinos sultimis ir užbarstom krapais. Tiesiog man visai nieko gavosi pridėjus raudonųjų svogūnų, pamarinuotų citrinos sultyse. Truputį aštriau...
2010 m. gegužės 31 d., pirmadienis
suktinukai su lašiša
viena neįprasta detalė

Visi šitą receptą puikiai žino: ištepi lavašą kokiu nors lydytu sūreliu, arba varškės kremu, dėlioji plonai pjaustytą sūdytą arba rūkytą lašišą, apšlakstom citrinos sultimis ir užbarstom krapais. Tiesiog man visai nieko gavosi pridėjus raudonųjų svogūnų, pamarinuotų citrinos sultyse. Truputį aštriau...
Visi šitą receptą puikiai žino: ištepi lavašą kokiu nors lydytu sūreliu, arba varškės kremu, dėlioji plonai pjaustytą sūdytą arba rūkytą lašišą, apšlakstom citrinos sultimis ir užbarstom krapais. Tiesiog man visai nieko gavosi pridėjus raudonųjų svogūnų, pamarinuotų citrinos sultyse. Truputį aštriau...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą