kai ateina svečių ir žinai, kad gersit vyną...
reikės:
- pievagrybių
- fetos sūrio
- 3-4 v.š. alyvuogių aliejaus
- gabaliuko sviesto
- džiovinto baziliko
- 4-5 česnako skiltelių
- druskytės ir pipiriukų
Pievagrybius nuplaunam ir jei dideli perpjaunam per pusę, apšlakstom juos alyvuogių aliejumi (1-2 šaukštai), įdedam sviesto, apibarstom druska, pipirais, bazilikais ir išspaustais česnakais (arba smulkia tarka sutarkuotais), išmaišom, dedam į stiklinį kepimo indą ir šaunam į orkaitę 20-25 min. 220 C. Apskrudusius pievagrybius sumaišom su likusiu aliejumi ir veriam ant dantų krapštuko: gabaliukas fetos ir grybukas. Paįvairinimui galit maišyti grybuką su vyšniniu pomidoriuku.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą