Reikės:
- karštai rūkytų lydekų
- virto kiaušinio
- svogūno
- majonezo
- druskytės ir pipiriukų pagal skonį
proporcijos maždaug 1 prie 1, viena lydeka, vienas kiaušinis, vienas nedidelis svogūnas, jei lydekų daugiau atitinkamai ir visko daugiau:)beje žuvis gali būti nebūtinai lydeka, bet šitą receptą sužinojau iš bendradarbės, tai ji sakė, kad su lydeka skaniausia:)aš paragavus, net nesudvejojau:)
Papuošimui: sausainiukų, petražolių ir citrinos
Paruošimas: atskirti žuvį nuo kaulų, sudėti smulkiai pjaustyta svogūną, virtą kiaušinį ir majonezą. Viską sutrinti blenderiu arba mėsmale, pagardinti druska ir pipirais. Gautą masę tepti ant baltos duoneles arba ant sūraus traškaus sausainiuko, kaip dariau aš, puošti petražole ir mažu citrinos gabalėliu
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą