2010 m. gegužės 12 d., trečiadienis

karštai rūkytos lydekos paštetas



Reikės:
- karštai rūkytų lydekų
- virto kiaušinio
- svogūno
- majonezo
- druskytės ir pipiriukų pagal skonį

proporcijos maždaug 1 prie 1, viena lydeka, vienas kiaušinis, vienas nedidelis svogūnas, jei lydekų daugiau atitinkamai ir visko daugiau:)beje žuvis gali būti nebūtinai lydeka, bet šitą receptą sužinojau iš bendradarbės, tai ji sakė, kad su lydeka skaniausia:)aš paragavus, net nesudvejojau:)
Papuošimui: sausainiukų, petražolių ir citrinos

Paruošimas: atskirti žuvį nuo kaulų, sudėti smulkiai pjaustyta svogūną, virtą kiaušinį ir majonezą. Viską sutrinti blenderiu arba mėsmale, pagardinti druska ir pipirais. Gautą masę tepti ant baltos duoneles arba ant sūraus traškaus sausainiuko, kaip dariau aš, puošti petražole ir mažu citrinos gabalėliu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą