2010 m. rugpjūčio 11 d., trečiadienis

Naminiai hamburgeriai


Reikės
- faršo
- svogūno
- kiaušinio
- poros riekelių baltos duonos
- džiūvėsėlių
- bandelių hamburgeriams
- truputis paprikos, pomidoras, svogūnas(raudonojo sumuštiniui, baltojo faršui paskaninti) ir agurkas (marinuotas arba žalias)
- garstyčių ir pomidorų padažo, majonezo

Baltos duonos riekeles sudrėkinam vandeniu, įmaišom į faršą, paprieskoniaujam, įpjaustom svogūną, įmušam kiaušinį, formuojam kotletukus (plokščius ir platokus), pavoliojom juos į džiūvėsius ir kepam. Kol kotletukai skrunda pasiruosšiam daržoves, susipjaustom plonais griežinėliais, vieną bandelės pagrindą ištepam majonezu, viršutinę dalį - pomidorų padažu. Ant pagrindo dedam pomidoro, paprikos, svogūno, tada dedam iškepusį kotletuką, tada tepam garstyčių, agurkėlių ir viršutinį pagrindą. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą