2010 m. birželio 12 d., šeštadienis

Bijūnai ir žaliosios salotos




reikės:
- pundelio salotų (paprastų ir visokių dar ten garžgarsčių, jei turit)
- pundelio špinatų
- svogūnų laiškų
- petražolių, krapų
- kokio nors kieto sūrio
- truputį fetos sūrio
- pusės paprikos
- agurko be uodelės
- vištienos file jei norisi sočiau
- baziliko
aš padariau klaidą ir įdėjau pomidoro, tai jūs nedėkit:)kad būtų tikrai žalios salotos, o paprika šiaip ar taip traški ir tik dėl įvairovės, galima ir jos nedėti.

Salotas suplėšom, viską sumaišom, ir užpilam mėgstamu padažu (alyvuogių aliejus, truputis medaus ir garstyčių, arba tik prieskoniai su aliejumi, tinka ir majonezas, dar neišmokau pasidaryti kaip Cozy, bet kada nors gal....). Uždedam plonai pjaustyto kieto sūrio ir fetos.


Vualia, jei norisi sočiau, pasikepam vištienos file, truputį pamarinuotos aliejuje su bazilikais ir druskyte, pipirais, saldžiaja paprika, provanso žolelėmis ir viskuo kas patinka:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą